Kam v Praze na steak?

I když se nynější svět stále více zajímá o veganská jídla, jsou zde určitě ještě stále milovníci dobrého masa. Pokud se to nepřehání, pořádný steak dobrého masa zajisté neuškodí. 

Máme pro Vás pár tipů, kam si v Praze na výtečný steak zajít:

Restaurace Kantýna (Praha 1, Politických vězňů 5): najdete zde jak steaky, klobásy, tak burgery, které připravují v otevřené kuchyni. Nabízejí také výtečné plzeňské pivo. Můžete zde také nakoupit maso přímo domů, protože řeznictví je součástí podniku. 

Image result for kantýna

Restaurace Beef Bar (Praha 1, Na Perštýně): tady můžete ochutnat jihoamerické maso, například z Uruguaye nebo Argentiny. 

Image result for Restaurace Beef Bar

Restaurace La Casa Argentina (Praha 1, Dlouhá 35/730): tato argentinská restaurace nabízí steaky z argentinských býků. Zde pocítíte díky tradiční kapele autentickou latinsko-americkou atmosféru.

Image result for Restaurace La Casa Argentina

Restaurace Ambiente Brasileiro (Praha 1, U Radnice 8/13): restaurace nabízí brazilskou kuchyni formou Rodizio, což je tradiční způsob servírování jídel s neomezenou konzumací. Rozhodně skvělý zážitek!

Image result for Restaurace Ambiente Brasileiro

Restaurace La Gare (Praha 1, V Celnici 3): v této francouzské restauraci můžete ochutnat mnoho druhů steaků z hovězího masa, které je připravované na otevřeném grilu. Připraví vám zde nejen steaky, ale také krevety, ryby či dokonce chobotnice.

Image result for restaurace la gare praha

Restaurace Pohostinec Monarch (Praha 1, Na Perštýně ): je zde široký výběr z amerických steakových mas, převážně z plemene Black Angus. Zaručeně si vyberete také z jejich degustačních steaků pro 2 nebo 4 osoby. 

Image result for Restaurace Pohostinec Monarch

 Přejeme Vám dobrou chuť, pokud zavítáte do jedné z těchto výborných restaurací!